Σε συνέχεια της σχετικής έγκρισης από την ΤτΕ ανακοινώνεται η  νομική συγχώνευση της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας Συν.Π.Ε.
Η Παγκρήτια Τράπεζα καθίσταται αυτοδίκαια καθολική διάδοχος όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της απορροφώμενης Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας και περιέρχονται σ’αυτήν όλες οι δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένων του δικτύου καταστημάτων,  των καταθέσεων και των δανειακών  προϊόντων της.   
Η λειτουργική συγχώνευση, θα ολοκληρωθεί με την  ενοποίηση του συνόλου των πληροφοριακών συστημάτων των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Με την απορρόφηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, η Παγκρήτια Τράπεζα ισχυροποιεί τη θέση της στις αγορές της Βόρειας Ελλάδας και σε συνδυασμό με το υφιστάμενο δίκτυό της στη Θεσσαλονίκη δημιουργεί μία ισχυρή «βάση» στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Διοίκηση και το προσωπικό  της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη και προσβλέπουν σε  ακόμα πιο δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία. Οι συνεργάτες  των Καταστημάτων μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε  ενημέρωση και συνδρομή.

Περισσότερα

Σήμερα την 19/06/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 2:00μ.μ. συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. στα Γραφεία Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας ΣΥΝ.Π.Ε., επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου & Βασ. Αλεξάνδρου 1, στις Σέρρες, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Μηλιώτη Νικόλαου, προς συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας ΣΥΝ.Π.Ε. που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 13-06-2023 και σύμφωνα με το καταστατικό της Τράπεζας (άρθρα 18, 19 και 20 του καταστατικού), καλούνται τα μέλη της σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, στις 10 Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στο Ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL στην Παραλία Κατερίνης, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑ­ΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε., καλούνται οι κ.κ. εταίροι σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ στην Παραλία Λεπτοκαρυάς του Δήμου Δίου Ολύμπου Πιερίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ